Goran Jevtić ipak izbačen iz predstave za decu: Do daljeg neće igrati

Izvor: B92, 04.Okt.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Jevtić ipak izbačen iz predstave za decu: "Do daljeg neće igrati"

Posle presude glumcu Goranu Jevtiću, koji je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora zbog seksualnog uznemiravanja maloletnika, koja je preinačena u zatvorsku kaznu, pozorište Boško Buha donelo je odluku po kojoj je on sklonjen iz predstave "Aladinova čarobna lampa".

"Jevtić do daljeg neće igrati u predstavama za decu i po hitnom postupku, već od 18. oktobra kada je zakazana 'Aladinova čarobna lampa' biće zamenjen", rekao je direktor tog pozorišta Igor Bojović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Inače, on je u stalnoj postavci te predstave za decu, u kojoj glumi duha iz lampe.

Podsetimo, to pozorište ranije u toku dana oglasilo se saopštenjem da će ta ustanova obavljati "osnovne delatnosti u skladu sa zakonom".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva sankcija pred odlazak u zatvor: Goran Jevtić IZBAČEN IZ PREDSTAVE ZA DECU

Izvor: Blic, 04.Okt.2019

Srpski glumac Goran Jevtić provešće 10 meseci u zatvoru zbog optužbi da je počinio nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom, nakon čega je pozorište Boško Buha donelo odluku po kojoj je on sklonjen iz predstave "Aladinova čarobna lampa".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.