Izvor: B92, 11.Sep.2013, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golišavi spot koji je videlo 28 miliona ljudi

Provokativni spot, u kojem se mlada američka pevačica Majli Sajrus pojavljuje potpuno gola, postao je prava internet senzacija.

Spot za pesmu "Wrecking Ball", sa 20-godišnjom pevačicom koja se gola ljulja na velikoj građevinskoj kugli za rušenje, u prvih 24 sata videlo je čak 19,3 miliona ljudi, što je novi rekord koji je dosad držao britanski boj bend "One Direction".

Zvezda tinejdžerske serije "Hana Montana" podigla je veliku prašinu u javnosti još prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meseca izazovnim nastupom na svečanoj dodeli MTV video muzičkih nagrada na kojoj je pevala u duetu sa Robinom Tikeom.

Majlin novi album, "Bangerz", u prodavnice bi trebalo da stigne 5. oktobra.

Majli Sajrus na VMA od Lego kockica (FOTO)

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spot u kom se Majli Sajrus pojavljuje gola prikupio blizu 40 miliona pregleda

Izvor: Blic, 11.Sep.2013

Provokativni spot, u kojem se mlada američka pevačica Majli Sajrus pojavljuje potpuno gola, postao je prava internet senzacija, pa sada ima blizu 40 miliona pregleda..Spot za pesmu "Wrecking Ball", sa 20-godišnjom pevačicom koja se gola ljulja na velikoj građevinskoj kugli za rušenje, u prvih 24...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.