Goga Sekulić smršala 12 kilograma

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić smršala 12 kilograma

Nakon dužeg perioda odlučila je da promijeni život iz korijena, posvetila se sportu i izgubila 12 kilograma.

"Najprije sam počela manje da jedem, a onda sam angažovala i ličnog trenera. On mi je najviše pomogao u borbi sa kilogramima. Treniram tri puta nedeljno, a on nimalo nije popustljiv. Dugo smo trčali na atletskoj stazi, a kako nam vremenski uslovi to više ne dozvoljavaju, prešli smo u teretanu koja je u mom komšiluku. Tu radim aerobne vežbe i treniram boks, jer se trudim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da ravnomerno aktiviram sve grupe mišića i da istovremeno gubim na kilaži, ali i da zatežem telo. Neću se zaustaviti. Cilj mi je da skinem bar još pet kilograma kako bih vratila devojačku liniju", kaže pjevačica, piše Press.

Alkohol više ne pije i tu odluku neće promijeniti ni u novogodišnjoj noći.

"Novu godinu ću dočekati radno. Pevaću u Hrvatskoj i radujem se tom nastupu jer me tamošnja publika baš voli. Alkohol neću piti zbog dijete, ali ni zbog posta kojeg se pridržavam kako bih se pričestila", kaže Goga.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Goga Sekulić: Volela bih da se udam i postanem majka

Izvor: Tracara.com, 26.Dec.2014

Nakon velike životne tragedije i uspešne poslovne godine, pevačica Goga Sekulić rešila je da sve ružno ostavi iza sebe. Goga ističe da njena borba nije bila laka i poručuje da su te tragedije ostavile traga na njoj. Ipak, pevačica je odlučila da je vreme za promene. Pevačica je unajmila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.