Glumac napisao stihove i repovao u 71. godini

Izvor: B92, 01.Jun.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac napisao stihove i repovao u 71. godini

Poznati holivudski glumac Arnold Švarceneger snimio je u 71. godini rep pesmu sa austrijskim pevačem Andreasom Gabalierom.

Glumac, koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Terminatora, u pesmi odrepovao je stihove koje je sam napisao.

Njegov deo ima motivacionu poruku koja govori da sve snove možete da ostvarite samo ukoliko se dovoljno trudite, dok Gabalier peva o Švarcenegerovoj inspirativnoj karijeri.

"Hej, ja sam Arnold Švarceneger i slušaj me pažljivo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kopaj duboko u sebi i zapitaj se ko želiš da budeš. Ne šta, nego ko. Ukoliko veruješ u sebe uspeh će sigurno doći ka tebi. Radi jako, vjruj u sebe i snovi će postati stvarnost", glasio je deo koji izvodi Švarceneger.

Ovaj glumačko-muzički dvojac snimio je i spot za pesmu, a dobar deo spota sadrži video isečke Švarcenegera kada je bio prvak u bodibildingu, ali i delove iz filmova kada je bio mlad kao što je film "Terminator".

Spot prikazuje i scene kako Švarceneger repuje u studiju, ali i kako vežba u teretani u Los Anđelesu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Švarceneger napisao stihove i repovao u 71. godini (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2019

Poznati holivudski glumac Arnold Švarceneger snimio je u 71. godini rep pesmu sa austrijskim pevačem Andreasom Gabalierom. Glumac, koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Terminatora, u pesmi odrepovao je stihove koje je sam napisao...Njegov deo ima motivacionu poruku koja govori da sve snove možete...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.