Finalisti za najbolji posao na svetu

Izvor: B92, 03.Apr.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finalisti za najbolji posao na svetu

Organizatori konkursa za "najbolji posao na svetu" - čuvara australijskog ostrva u Velikom koralnom grebenu - saopštili su da su odabrali 16 finalista od oko 35.000 kandidata.

Finalisti potiču iz 15 zemalja, a među njima su, pored ostalih, nemačka glumica, novinar iz Kanade, student iz Francuske, Britanac koji radi za jednu humanitarnu organizaciju i dva kandidata iz Australije.

Konkurs za čuvara "rajskog" ostrva Hamilton organizovala je australijska država Kvinslend >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u okviru promocije turizma.

Za platu od 76.500 evra za šest meseci rada čuvar će imati zadatak da uživa u čarima ostrva, roni, jedri, snima podvodni svet i o svemu tome jednom nedeljno podnosi izveštaj na internetu.

Početkom maja finalisti će otputovati na ostrvo gde će 6. maja biti saopšteno ime pobednika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šesnaest finalista za najbolji posao na svetu

Izvor: Blic, 03.Apr.2009

Organizatori konkursa za "najbolji posao na svetu" - čuvara australijskog ostrva u Velikom koralnom grebenu - saopštili su danas da su odabrali 16 finalista od oko 35.000 kandidata...Finalisti potiču iz 15 zemalja, a među njima su, pored ostalih, nemačka glumica, novinar iz Kanade, student iz Francuske,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.