Facebook planira da se poveže sa WhatsApp-om, evo kako!

Izvor: BKTV News, 15.Dec.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook planira da se poveže sa WhatsApp-om, evo kako!

WhatsApp je oduvek zastupao filozofiju "rada bez reklama", ali čini se da se vremena menjaju.

Popularna aplikacija za razgovor do danas nije imala nijedan reklamni baner, ali njen vlasnik Facebook veoma želi da unovči reklamni potencijal WhatsAppa, koji dnevno privlači oko jednu milijardu korisnika.

Ana Brnabić, vremenska prognoza, Zadruga... : Evo šta su građani Srbije najviše guglali u 2017. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << godini!

Novi plan kompanije je uvođenje specijalnog dugmeta kojim oglašivač na Facebooku može s klijentima da komunicira direktno putem WhatsAppa.

FOTO: Flickr/Ilustracija

Specijalno dugme korisniku omogućava da kontaktira oglašivača pozivom, ili porukom poslatom putem poznate chat aplikacije.

Ako ste primili ovaj mejl prethodnih dana i te kako imate razloga za paniku - ali ne zbog onoga što u njemu piše!

Ova funkcija počela je da se pojavljuje na Facebooku još prošle godine, a kompanija je zvanično potrvrdila da će uslugu proširiti na Severnu i Južnu Ameriku, Afriku, Australiju i većinu Azije.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.