Evo kako izgleda Ledeni park u Beogradu VIDEO

Izvor: B92, 17.Dec.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako izgleda Ledeni park u Beogradu VIDEO

Ledeni park, koji je sinoć trebalo da bude otvoren na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, počeće s radom u petak u 18 časova. Sneg je odložio dolazak prvih ljubitelja zimskih čarolija. Ipak, prenosimo vam uvid u to kako trenutno izgleda klizalište, kao i šta vas sve očekuje u ovom parku neobičnog oblika.

Sem klizanju, posetioci Ledenog parka moći će da se prepuste različitim sportskim, kulturnim i zabavnim sadržajima, a ulaz će biti besplatan za sve.

Direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Centra Beogradskih festivala Damir Handanović ističe da prvi put na Trgu imamo klizalište koje se prostire duž cele fontane, uz to je kružnog oblika.

Pored klizališta, najmlađi će moći da uživaju u sankanju i gejming zoni, a bioskop na otvorenom radiće od 30. decembra do 1. januara.

Šta nas još čeka od prazničnih čarolija u Ledenom parku, saznajte u prilogu Prve televizije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.