Džoni Dep: Dirljiv govor filmske ikone (VIDEO)

Izvor: B92, 21.Jan.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep: Dirljiv govor filmske ikone (VIDEO)

Slavni holivudski glumac Džoni Dep prvi put se pojavio u javnosti nakon razvoda na dodeli nagrada "People's Choice", a tom prilikom se zahvalio fanovima što su bili uz njega u dobrim i lošim trenucima.

Na dodeli nagrada "People’s Choice" za 2016. godinu Džoni Dep je proglašen najvećom filmskom ikonom.

Iako nije hteo da govori o razvodu s Amber Heard, Dep je iskoristio priliku da se zahvali fanovima koji su ostali uz njega kada su se u javnosti pojavile razne spekulacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Večeras sam došao samo iz jednog razloga, a to ste vi, ljudi, koji ste stajali uz mene i verovali mi u dobrim i lošim vremenima. Ljubazno ste me još jednom pozvali ovde i jako to cenim. Hvala vam", rekao je Dep kojeg je publika prekidala glasnim aplauzom i uzvicima.

Nagradu mu je uručila njegova kolegica Džejda Pinket Smit, a vidno dirnut i emotivan Dep posvetio ju je svojoj majci Beti Su, koja je preminula u maju prošle godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.