Džon Travolta je homoseksualac – glumca odali sajentolozi

Izvor: B92, 28.Sep.2022, 12:51

"Džon Travolta je homoseksualac" – glumca odali sajentolozi

Džon Travolta poljubio je muškog masera ispred visoko rangiranog pripadnika Sajentološke crkve, tvrde novi vrući memoari.

Majk Rinder, bivši izvršni direktor Sajentološke međunarodne crkve i njoj povezane organizacije koju je napustio 2007., napisao je knjigu "A Billion Years: My Escape from a Life in the Highest Ranks of Scientology". U njoj tvrdi kako mu je dodeljeno da pomogne oženjenom glumcu, danas 68-godišnjem Travolti u "nekim problemima s javnošću". Tako je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u situaciju kada je navodno svedočio poljupcu.

Prisetio se razgovora sa zvezdom filmova "Briljantin" i "Pulp Fiction" u hotelskom apartmanu. Dok su razgovarali, tvrdi, Travoltin maser, ogrnut kućnim ogrtačem, ušao je u sobu i poljubio glumca u usta.

"Dolazim uskoro", rekao je Travolta dok je maser krenuo prema spavaćoj sobi, piše Rinder.

"To je bilo prilično šokantno. Pretpostavljam da je to pokazatelj poverenja koje mi je ukazao."

Rinder tvrdi kako ga je crkva angažovala kako bi pomogao oko tračeva koji su se širili o Travoltinom ljubavnom životu.

"Od početka 90-ih, Travolta je bio progonjen pričama raznih navodnih muških ljubavnika, uključujući jednog od njegovih bivših pilota, kao i jedne porno zvezde", piše Rinder.

"Shvaćajući potencijalnu PR štetu koju bi priča o gej seksu mogla imati na savršeni sajentološki par Džona i Keli Preston, Travoltine supruge, koja je preminula 2020., iskopali smo prljavštine o izvorima te priče i zapretili medijima tužbama", navodi autor.

"Ipak pretnja pričom koja opisuje sajentologa kao homoseksualca izazvala bi internu paniku jer za sajentologa, ne biti ‘izlečen‘ od homoseksualnosti značilo bi da njihova tehnika nije delotvorna."

Travoltina supruga Keli Preston umrla je 2020. od raka dojke. Imala je tek 57 godina. Par je imao troje dece, sina Džeta, koji je preminuo 2009. u dobi od 16 godina te kći Elu (22) i sina Bendžamina (11).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sajentolozi tvrde da je Travolta homoseksualac

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2022

Džon Travolta poljubio je muškog masera ispred visoko rangiranog pripadnika Sajentološke crkve, tvrde novi vrući memoari.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.