Džoli i Pit ponovo zajedno u filmu?

Izvor: B92, 03.Maj.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoli i Pit ponovo zajedno u filmu?

Prema najnovijim pisanjima američkih medija, Anđelina Džoli trenutno završava rad na scenariju za svoj novi film, u kojem bi glavne uloge trebalo da imaju ona i njen partner, glumac Bred Pit.

Džoli je, navodno, pri kraju rada na scenariju za svoj novi film, a naslovne uloge pisala je za sebe i Pita, prenosi “Holivud reporter”.

Izvori bliski glumici navode kako bi u pitanju mogla da bude romantična drama, za koju je Džoli scenario napisala pre nekoliko godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa ga sada samo prepravlja.

Još uvek nije poznato da li će i kada početi snimanje filma, ni da li je Pit prihvatio da igra u njemu. Ukoliko se svi ti planovi ostvare, biće to njihova prva zajednička uloga od 2005. godine, kada su se pojavili rame uz rame u filmu “Gospodin i gospođa Smit”.

Njih dvoje su romantičnu vezu započeli upravo na snimanju tog filma, nakon čega se Pit razveo od glumcie Dženifer Eniston.

Džoli je svoj prvi rediteljski poduhvat, dramu “U zemlji krvi i meda” snimala u našem regionu. Bila je to ratna priča smeštena u vreme rata u Bosni, koja nije osvojila simpatije kritike. Njen novi rediteljski poduhvat, film “Unbroken”, trenutno je u fazi postprodukcije. Film prati filmska američkog heroja iz Drugog svetskog rata, bivšeg Olimpijca Luja Zamperinija, a na scenariju su radila braća Koen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džoli i Pit ponovo zajedno u filmu?

Izvor: B92, 03.Maj.2014

Prema najnovijim pisanjima američkih medija, Anđelina Džoli trenutno završava rad na scenariju za svoj novi film, u kojem bi glavne uloge trebalo da imaju ona i njen partner, glumac Bred Pit...Džoli je, navodno, pri kraju rada na scenariju za svoj novi film, a naslovne uloge pisala je za sebe i...

Nastavak na B92...

POSLE 10 GODINA: Anđa i Bret zajedno snimaju film!

Izvor: Kurir, 03.Maj.2014

Posle gotovo deset godina Bred Pit i Anđelina Džoli zajedno snimaju film. Posle "Gospodin i gospođa Smit" par planira da skupa glumi u novom filmskom projektu...Džoli je, navodno, pri kraju rada na scenariju za svoj novi film, a naslovne uloge pisala je za sebe i Pita. Nije poznato kada će početi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.