Džepna Venera za nastup uzme preko milion dolara

Izvor: B92, 09.Sep.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džepna Venera" za nastup uzme preko milion dolara

Otkriveno koliko novca traži poznata pevačica ne bi li se pojavila na nekom događaju i nastupala.

Kajli Minok naplaćuje 1.235.000 dolara za svoj nastup. Poznata bogata azijska zvezda Karim Garbi može šta god poželi, a sada je otkrio koliko novca mu je bilo potrebno da bi angažovao poznatu pevačicu.

On je neko ko je jednom zatvorio ceo Vatikan ne bi li odveo klijenta u privatni obilazak ove države. On je popularan jer nema te stvari koju on ne može da obezbedi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojim bogatim klijentima, piše Daily Star. Poznat je po tome što često organizuje razna druženja na kojima su prisutni i poznati.

"Verovali ili ne, ona je veoma skupa, ali nastavlja da postoji iako nije ništa objavila u skorije vreme“, rekao je on o Kajli.

Dodao je i da cena varira od klijenta do klijenta kao i u zavisnosti od zvezde koju žele. Objasnio je da su poznate ličnosti jednog dana skuplje nego drugog. Kao primer naveo je Lejdi Gagu čija cena je značajno skočila u poslednjih 12 meseci.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kajli Minog za nastup uzme više od milion dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Sep.2019

Otkriveno koliko novca traži poznata pjevačica ne bi li se pojavila na nekom događaju i nastupala.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.