Džared Leto ipak nije dao mrtvog pacova koleginici

Izvor: B92, 14.Feb.2021, 12:44

Džared Leto ipak nije dao mrtvog pacova koleginici

Glumac i muzičar Džared Leto je konačno odgovorio na tračeve da je na setu filma "Suicide Squad" poslao mrtvog pacova svojoj koleginici Margot Robi.

Dugo su kružile glasine da je Džared Leto na setu filma pokušao da se uživi u svog lika Džokera i da je zbog toga pravio različite smicalice svojim kolegama. Jedan od najbizarnijih jeste da je slao mrtve pacove glumcima i glumicama, ali sada je demantovao da se to ikada desilo.

"Bilo nam je zabavno na setu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikada nisam dao Margot mrtvog pacova. Naprotiv, dao sam joj pecivo sa cimetom", rekao je glumac u skorašnjem interjuu.

Margot Robi je navela jednom prilikom da je od Leta dobila crnu kutiju u kojoj je bio pacov - koji je, doduše, bio živ. Kasnije je navela da joj je isprva bilo neprijatno kada je videla glodara, ali da ga je potom zadržala kao ljubimca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.