Dragan Marković Palma kao lik iz video-igre

Izvor: B92, 06.Mar.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Marković Palma kao lik iz video-igre

Čuveni serijal video-igara Hitman odavno je postao deo pop kulture, Agentom 47 bavio se i Holivud, a za gejmere je prošlu godinu obeležilo i novo sjajno epizodno izdanje avantura profesionalnog ubice.

Ipak, teško da je neko očekivao da će se uz Agenta 47 nekako vezati ime srpskog političara i lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme.

Internet se potrudio da se i to desi, pa je nedavno na sajtu Redit, u odeljku posvećenom video-igrama, pojavio post naslovljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa "Vreme je uzelo svoj danak Agentu 47" u kome se nalazi Markovićeva fotografija u odelu, beloj košulji i crvenoj kravati, što je tradicionalna "uniforma" ubice iz pomenute video-igre.

Sličnost ovog političara i Agenta je u tome što nijedan nema kosu, ali su korisnici Redita primetili da je očigledna razlika u "godinama i kilaži".

U nizu duhovitih komentara nalaze se i sledeći: "Agent 470", "Ovo je ruski ambasador iz Lova na Crveni oktobar", "Agent 4 pite i 7 krigli"...

Zanimljiva je i činjenica da kada u Guglu uradite pretragu preko ove fotografije, dobijate link ka igri Hitman.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.