Đoković sa belgijskim gimnastičarkama postao hit na internetu

Izvor: B92, 23.Jul.2021, 16:13

Đoković sa belgijskim gimnastičarkama postao hit na internetu

Novak Đoković je opet oduševio brojne fanove sporta širom sveta, njegov vedar duh i druželjubivost se uvek prepoznaju. Ovog puta je upao na trening olimpijskim gimnastičarkama i pridružio im se.

Tviterom i ostalim društvenim mrežama širi se fotografija koju je na svom Instagramu objavila belgijska olimpijska gimnastičarka Nina Dervael.

Na njoj Nina vežba pred >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takmičenje, a u izvođenju špage pridružio joj se Novak Đoković i još neke belgijske takmičarke.

"Kad te Novak Đoković zamoli za fotku, jednostavno ne možeš da odbiješ", napisala je Nina u opisu.

Nasmejan Đoković u špagi osvojio je srca fanova belgijske takmičarke, a slika je puna komentara ostalih sportista koji pozitivno reaguju na ovu fotografiju.

Novak na zasluženom odmoru u Crnoj Gori, pozira sa osobljem restorana FOTO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković upao kod belgijskih gimnastičarki na trening i napravio spektakl

Izvor: Luftika.rs, 23.Jul.2021

Gde god da se pojavi, Novak Đoković ne može a da ne napravi neki performans. Očigledno je da se već prvog dana u olimpijskom selu u Tokiju dobro provodi i širi pozitivne vibracije na sve učesnike Olimpijskih igara.. Ne samo da svi sportisti žele da se uslikaju sa njim, već je i on otvoren za...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.