Dirljiva objava Kristine Kovač: Pre 14 godina dobio je vest da ima rak

Izvor: B92, 29.Jul.2022, 18:27

Dirljiva objava Kristine Kovač: "Pre 14 godina dobio je vest da ima rak"

Pevačica Kristina Kovač letuje u Hrvatskoj i u moru slika kojima počasti svoje pratioce sa svog odmora objavila je dirljivu poruku na svom profilu na Instagramu.

Pevačica je objavila sliku svog muža dok uživaju na plaži a u opisu kratko je izrazila zahvalnost što je on pobedio rak.

"Na današnji dan pre 14 godina, dobio je vest da ima rak, Hodžkin limfom, stadijum 3b. Danas, evo nas - međusobno spašeni i neizmerno zahvalni", napisala je ona.

Poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da Kristina voli da pokaže pravu sliku sebe, bez filtera i šminke, te je nastavila sa ovom praksom i sada.

Pevačica i kompozitorka objavljuje slike sa plaže na kojima, naravno, ne nosi šminku i uživa u suncu.

Podsetimo, Kristinu su prošle godine u ovo vreme napali u komentarima i pojedinim medijima kada je objavila fotografije u kojima se vidi njen sedi izrastak.

"Vrednost jedne žene ne leži u tome koliko vremena i novca jeste ili nije posvetila svom izgledu, hirurzima, kozmetičarima, personalnim trenerima, Instagram filterima, niti će ikada ležati u tome, koliko god to mediji regiona želeli.

Vrednost žene leži u njenoj snazi. U njenoj inteligenciji, ambicijama, izdržljivosti. U njenom neodustajanju. U neizmernom talentu da voli i daje, u neverovatnoj sposobnosti da pruži utehu kada je najpotrebnija", napisala je tada Kristina reagujući na napise u medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.