Dirljiva ljubav između čoveka i psa

Izvor: B92, 09.Avg.2012, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiva ljubav između čoveka i psa

Kada bi jedan 19-godišnji pas iz Viskonsina progovorio, sigurno bi rekao da je čovek psu najbolji prijatelj. I to ne bilo koji.

Njegov vlasnik Džon Anger svake noći vodi svog ljubimca na plivanje u jezeru Superior kako bi mu pomogao da zaspi.

Naime, vremešni pas pod imenom Šoep pati od artritisa, a bolovi su tako jaki da bez opuštanja u lekovitoj jezerskoj vodi ne bi mogao da zaspi.

Džon je Šoepa spasao pre gotovo 20 godina uzevši ga s ulice i od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tada se nisu razdvajali. Njihova slika koju je snimila Angerova prijateljica Hana Stounhaus Hadson već je prikupila više od 250 hiljada “lajkova” na “Fejsbuk” strani fotografkinje.

Očigledno je da prijateljska ljubav uvek može da dirne čovekovo srce, bez obzira na to ko su ti prijatelji i koje su vrste.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.