Devojka Kristijana Ronalda pokazala devojčicu i otkrila njeno ime FOTO

Izvor: B92, 07.Maj.2022, 20:19

Devojka Kristijana Ronalda pokazala devojčicu i otkrila njeno ime FOTO

Devojka Kristijana Ronalda (37), Georgina Rodrigez (28), objavila je prve fotografije svoje tek rođene ćerke na svom Instagram profilu i otkrila njeno ime u opisu.

"Bella Esmeralda. 18. aprila 2022", napisala je kratko.

Podsetimo, par je 18. aprila na društvenim mrežama podelio tužnu vest da im je preminuo sin. Džordžina Rodrigez je bila trudna sa blizancima, devojčicom i dečkom. Došlo je do komplikacija tokom porođaja i beba nije preživela.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strašne tragedije, Georgina se samo nekoliko puta pojavila na društvenim mrežama, dok se još nije pojavila u javnosti.

Ronaldo je prethodno objavio njihovu zajedničku fotografiju i zahvalio se svima na podršci.

"Dome slatki dome. Gio i naša devojčica su konačno sa nama. Želimo da se zahvalimo svima na lepim rečima i gestovima. Vaša podrška je veoma važna i svi smo osetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj porodici. Sada je vreme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali na ovom svetu", napisao je fudbaler Mančester junajteda uz porodičnu fotografiju, prvu sa njihovom tek rođenom ćerkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldova Georgina pokazala djevojčicu i otkrila njeno ime

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2022, 09:06

Djevojka Kristijana Ronalda (37), Georgina Rodrigez (28), objavila je prve fotografije svoje tek rođene ćerke na svom Instagram profilu i otkrila njeno ime u opisu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.