Deset znakova da će muškarac biti dobar tata

Izvor: Prva.rs, 21.Mar.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset znakova da će muškarac biti dobar tata

1. Pomaže po kući
Možda neće u svoj planer upisati usisavanje dnevnog boravka, no, ako na sebe preuzme pripremu večere, i pritom mu ništa ne zagori, pokazuje volju za pomaganjem u zajedničkom životu. Uz to, iskustvo u obavljanju takvih zadataka sigurno će dobro doći nakon što se dete rodi, piše N1.
2. Dobar je pod pritiskom
Takav muškarac će sigurno moći da zbrine bebu u dva ujutro.
3. Prepoznaje zabavnu stranu života
Ovo pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da će postati brižan tata koji će decu okruživati smehom, sigurnošću i veseljem.
4. Drži stvari pod kontrolom
Ako vaš partner štreberski prati plaćanje režija, vodi brigu da sva tehnika u kući radi besprekorno i nikad ne ide na put s nedovoljno goriva u rezervoaru, to su samo neki od znakova koji vam pokazuju da će i u očinstvu biti odgovoran.
5. Imao je psa
Ovo nije najvažniji faktor, no iskustvo u čišćenju za bićem za koje je emotivno vezan sigurno će mu dobro doći u očinskoj karijeri.
6. Brine se o vašim potrebama
Ako vaš partner pokazuje interes za vaše želje i ima nameru da ih ispuni unutar svojih mogućnosti, pokazuje požrtvovnost i spremnost ulaganja u vašu sreću. Tako će se sigurno ponašati i prema detetu.
7. Ne boji da vam se suprotstavi
Budite srećni što imate muškarca koji vas, pod cenu mira u kući, spremno vraća na zemlju. Ta će mu karakteristika biti preko potrebna kao ocu, s obzirom na to da ga čekaju slični sukobi s detetom (posebno u pubertetu).
8. Samostalan je
Iako ponekad izgleda kao da ne može bez vas, ustvari je samostalan i odgovoran muškarac koji vam ne živi pod skutama. Na njega se uvek možete osloniti kad dete dođe na svet, jer sigurno vas neće svakih pet minuta zvati da mu ponovite uputstva za presvlačenje pelene.
9. Ima veliko srce
Veliko je srce garancija zrelog i promišljenog muškarca, a uz njega je srećno detinjstvo podmlatka zagarantovano.
10. Želi da bude dobar otac
Možda nema nikakvog praktičnog iskustva s decom, no sama činjenica da želi da bude kvalitetan otac već je ogroman korak u pravom smeru. Jer ako zaista sanja o tome da ga deca vole, to će se na kraju i obistiniti. Kad ga jednom vidite kako se igra s vašim sinom ili ćerkom, rastopiće vam se srce.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

5 znakova da ste sa partnerom koji bi mogao postati nasilan

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Mar.2018

Kako prepoznati da bi vaša veza mogla postati nasilna? Ako znakove uhvatimo na vreme, možda je lakše pobeći nego kad već postane prekasno.   Preterana potreba za kontrolom Na početku može delovati kao ljubav, ali preterana potreba za kontrolom vrlo brzo postaje jasan problem ako smo ga spremne...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.