Denzel Vošington u suzama, tražio od voditelja maramicu: Vidi se da pati VIDEO

Izvor: B92, 18.Dec.2021, 15:54

Denzel Vošington u suzama, tražio od voditelja maramicu: "Vidi se da pati" VIDEO

Denzel Vošington briznuo je plač gostujući u popularnoj emisiji Stivena Kolberta kada mu je voditelj postavio pitanje koje se tiče njegove majke.

Vošingtonova majka preminula je ove godine.

"Majka je prva prava ljubav sina. Sin, posebno taj prvi sin, poslednja je prava ljubav majke", započeo je Vošington, a gledaoci su videli kako mu je "zastala knedla u grlu".

Glumac se izvinio drhtavim glasom i pustio nekoliko suza.

Vošington je naveo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je njegova majka uvek bila tu tokom njegovog života i karijere, ali da je sada nema više, pa je ponovo zaplakao i zatražio maramicu od voditelja.

"Ovo je užasno. Nisam plakao na sahrani, znaš?", priznao je Denzel.

Voditelj je izvadio fotografiju na kojoj pozira s majkom i pitao ga zašto nije plakao na sahrani.

"Valjda sam suze čuvao za tebe", našalio se Denzel, nakon čega su nastavili u veselijem tonu.

Ovaj emotivni trenutak mnoge gledaoce je ganuo, koji su komentarisali: "Sad ga još više poštujem", "Vidi se da pati", "Ovo mogu da razumeju samo ljudi koji su izgubili majku"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.