Demi Mur đuskala na beogradskom splavu uz Prokleta je Amerika

Izvor: B92, 31.Jul.2017, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demi Mur đuskala na beogradskom splavu uz "Prokleta je Amerika"

Toma Panters je na svom splavu ugostio svetsku zvezdu Demi Mur u subotu uveče. Dogovor je bio da nema fotografisanja i da privatnost bude zagarantovana, a sve ostalo je prošlo potpuno prirodno i spontano.

"Tako svetska žena, a tako ume da se ponaša. Za razliku od nekih naših prepotentnih zvezda, oduševila me je. Igrala je, đuskala je zezala se."

Najviše se veselila uz njihovu pesmu “Barbara” i uz “Giljam dade", "Prokleta je Amerika”. A nije se štedelo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni na piću.

"Njeno društvo je pilo viski i domaću rakiju, mislim da je Demi pila kajsiju".

Toma se šalio sa Demi da sudeći po energiji sigurno ima ciganske krvi, na šta se ona nasmejala.

"Mada ne zna, vidim ja taj ten, pogotovo te oči"

Iako je običaj da se sa ovog splava kući ide četvoronoške, Demi i ekipa su dobro podneli piće i muziku. Otišli su veseli.

"Rekla je da se divno provela i da će sledeći put kad bude bila u Beogradu, ponovo ovde svratiti", zaključuje Toma u izjavi za “150 minuta”.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demi Mur đuskala na beogradskom splavu uz “Prokleta je Amerika”

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2017

Toma Panters je na svom splavu ugostio svjetsku zvijezdu Demi Mur u subotu uveče. Dogovor je bio da nema fotografisanja i da privatnost bude zagarantovana, a sve ostalo je prošlo potpuno prirodno i spontano..."Tako svetska žena, a tako ume da se ponaša. Za razliku od nekih naših prepotentnih zvezda,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.