Demi Lovato otkrila tajnu nove linije: Smršala sam slučajno

Izvor: B92, 05.Mar.2021, 09:19

Demi Lovato otkrila tajnu nove linije: "Smršala sam slučajno"

Pevačica Demi Lovato nikada se nije stidela svoje borbe sa prekomernom težinom, a sada je otkrila da se prvi put nakon mršavljenja oseća puna "mira, spokoja, sreće i ljubavi".

Iako kaže da je poslednji gubitak kilograma rezultat toga što je sada "na mnogo zdravijem mestu u glavi", Demi Lovato (28) priznaje da njen odnos sa hranom i vežbanjem nije uvek bio zdrav.

"Ranije sam znala da pojedem nešto i odmah nakon toga da odem u teretenu. To nije sreća i to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sloboda", rekla je u nedavnom intervjuu.

Kako bi postigla zdraviji režim vežbanja, Demi je u oktobru 2019. napravila pauzu od svog napornog rasporeda.

"Napravila sam pauzu od vežbanja u oktobru pre dve godine kako bih prihvatila svoje telo, onakvo kakvo jeste", - rekla je.

Dodala je i kako je znala da otpušta svoje radnike koji su joj nabijali pritisak da mora da izgleda na odeređeni način.

"Ako sam uveče bila u hotelskoj sobi, oni bi mi odneli telefon kako ne bih mogla da naručim hranu u sobu, ili ako je u sobi bilo voća, sklonili bi ga kako ne bih jela dodatni šećer. Opasno je kontrolisati kako netko jede, ako se taj neko oporavlja od poremećaja u prehrani", ispričala je u šou "Ellen DeGeneres" prošle godine.

Kaže da je njen posljednji gubitak kilograma rezultat toga što je ona mentalno zdravija, piše "Eatthis".

"Više ne brojim kalorije i više ne preterujem. Više se ne ograničavam i što je najvažnije, ne živim svoj život prema pravilima svog deteta. Uz sve to, uspeo sam da izgubim kilograme, sasvim slučajno. Osećam se puno mudrosti, mira, spokoja, sreće i ljubavi", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.