Dečko Tejlor Svift o njenim uspesima: Ona je neverovatna

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 08:45

Dečko Tejlor Svift o njenim uspesima: "Ona je neverovatna"

Tejlor Svift je postala prva umetnica koja je Gremi za najbolji album osvojila čak četiri puta.

Pri dodeli Gremija, pevačica je ekskluzivno otkrila da će 19. aprila objaviti novi album, koji nosi naziv “The Tortured Poets Department”.

Njen dečko, američki fudbaler Trevis Kelsi oglasio se nakon što je Tejlor ispisala istoriju.

"Ona je neverovatna, sama piše istoriju. Tejlor ima neverovatnu bazu fanova koji ju je pratio i podržavao tokom njenog života >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i bilo je zabavno okupiti sve "Swiftiese" i kraljevstvo "Chiefsa" i otvoriti im svet fudbala i sporta, bilo je zaista 'kul' doživeti to", rekao je Trevis na konferenciji za novinare uoči Superboula.

Tejlor je u nedelju oborila rekord i postala prva umetnica koja je četiri puta osvojila nagradu za album godine. Tako je pretekla neke od najvećih pevača svih vremena - Frenka Sinatru, Stivija Vondera i Pola Sajmona. Pored Gremija za album godine, osvojila je i nagradu za najbolji pop vokalni album.

Trevis je na konferenciji za medije takođe otkrio da je preslušao deo novog albuma Sviftove, koji uskoro izlazi.

"Čuo sam deo i neverovatan je. Jedva čekam da potrese ceo svet kada izađe", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.