Izvor: Domino Magazin, 12.Feb.2024, 09:41

Deadpool & Wolverine – Objavljen prvi trailer za film godine

Deadpool & Wolverine stiže pred kraj 2024. godine i već je objavljen prvi trailer. Posle dugih šest godina, najluđi heroj iz Marvel Univerzuma će se vratiti na velike ekrane. Glavnu ulogu ponavlja Ryan Reynolds. Radnja je jasna – Deadpool se Marvelovom filmskom svemiru (MCU), što se vidi i u snimcima. Sve počinje na rođendanu koji […] The post Deadpool & Wolverine – Objavljen prvi trailer za film godine appeared first on Domino Magazin Srbija.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Deadpool & Wolverine – prvi trejler je stigao!

Izvor: ItRešenja.com, 12.Feb.2024

“Vajde ti si poseban, ovo je tvoja prilika….da budeš heroj veći od svih” – Marvel studio upravo je objavio najnoviji trejler za dugoočekivani nastavak franšize – DEADPOOL (Deadpool & Wolverine), koji će se u domaćim bioskopima naći tokom leta ove godine. Nakon šest godina pauze,...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.