Danju voditeljka, noću prostitutka

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2014, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danju voditeljka, noću prostitutka

Bivša australijska novinarka Amanda Gof javno je priznala da godinama vodi dvostruki život.

Dok je danju gradila novinarsku karijeru radeći za brojne časopise i TV kuće, noću bi postajala Samanta Iks, elitna prostitutka.

Amanda je majka dvoje dece, a u društvu je svi poznaju kao uzornu majku i suprugu. "Imala sam sve. Odličan posao u medijima, divnog supruga...i zvuči neverovatno da sam se svega odrekla da bih postala prostitutka", rekla je Amanda u emisiji "Seven" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u kojoj je otkrila svoju dugo čuvanu tajnu.

Ova 40-godišnjakinja se ne kaje zbog svog dvostrukog života. Štaviše, novinarstvo je napustila, jer prostitucijom puno više zarađuje. "Ponekad se pitam šta to, dovraga, radim. Pa vidi te bore na mom licu, kako ću to naplatiti 800 dolara na sat", kaže Gof.

Na pitanje novinara da li njena nova profesija negativno utiče na ulogu majke, ona je odgovorila: "Ako ste neurohirurg, to ne mora da znači da ste dobar roditelj. Isto tako, ne mora da znači da niste dobra majka, ako se bavite prostitucijom."

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.