Dama koja se navodno stidi svog muža: Ne može ovako da izgleda

Izvor: B92, 11.Okt.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dama koja se navodno stidi svog muža: "Ne može ovako da izgleda"

Hoće da mu promeni stil.

Strani mediji su se raspisali o navodnoj izjavi Kejt Midlton u kojoj je prokomentarisala izgled svog muža princa Vilijama. Požalila se svojoj stilistkinji.

"Ne može više da izgleda kao prodavac nekretnina, on je budući kralj Ujedinjenog Kraljevstva", navodno je rekla Kejt (34) svojoj stilistkinji Nataši Arčer (29).

Nataša je Kejtina lična asistentkinja, koja joj je u poslednjih nekoliko godina postala bliska prijateljica, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali i stilistkinja. Pomogla joj je da izgradi "odrasliji" stil, zbog čega je Kejt često u izboru najbolje obučenih, a sada će se posvetiti Vilijamu. Svu odeću koja se ne sviđa vojvotkinji darovaće u humanitarne svrhe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.