Da li zavidite Kejt Midlton?

Izvor: B92, 20.Apr.2011, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li zavidite Kejt Midlton?

Ona možda jeste lepa, bogata i udaće se za princa, ali većina Britanki ipak ne zavidi Kejt Midlton, pokazala je anketa jednog britanskog internet sajta.

Na pitanje koliko zavide verenici Princa Vilijama, 86 posto žena reklo je da uopšte ne oseća ljubomoru, pokazala je anketa ženskog sajta MyDaily.co.uk.

Glavni razlog zašto većina žena ne želi da se zameni sa Midltonovom bio je taj što ne bi mogle da vode normalan život nakon venčanja, koje je zakazano za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 29.april.

"Većina žena shvata da Ketrin ima nezavidan zadatak, da se posmatra svaki njen potez, a da ne pominjemo njen način oblačenja'', rekla je Karla Bevan, glavna urednica sajta.

''Javnost jasno oseća da za Kejt ništa neće biti bajka'', dodala je ona.

Međutim, postoje i one koje zavide budućoj princezi. Deset posto ispitanica reklo je da bi volelo da bude u njenoj koži dok trećinu njih privlači bogatstvo Kejt Midlton.

U istraživanju, sprovedenom 30. i 31. marta, učestvovalo je više od 1.000 žena starijih od 18 godina.

Više o kraljevskom venčanju na b92.net

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.