DJ Kalvin Haris plaćeniji od glumice Dženifer Lorens

Izvor: B92, 25.Avg.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ Kalvin Haris plaćeniji od glumice Dženifer Lorens

Škot Kalvin Haris našao se na vrhu Forbsove liste najplaćenijih DJ-eva sa godišnjom zaradom od 66 miliona dolara što, piše Rojters, pokazuje "eksploziju" elektronske dens muzike.

Haris (31) je producent koji je radio sa zvezdama kao što su Rijana, Eli Gulgind i Ni-Jo. Njegov album iz 2014. "Motion" bio je prvi na američkoj list dens muzike.

Reklamira Armanijev donji veš, naočare i satove a trenutno se zabavlja sa pop pevačicom Tejlor Svift.

"Uspon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dens muzike je astronomski. Ja sam se samo našao na pravom mestu u pravo vreme", rekao je Haris Forbsu. Na drugom mestu je francuski DJ Dejvid Geta sa 37 miliona dolara,

Holanđanin Tiesto je na trećem sa 36 miliona dok su Amerikanci Skrillex i Stiv Aoki zaokružili top pet sa po 24 miliona dolara zarade od muzike i drugih poslovnih poduhvata od juna do juna. EDM (Electronic Dance Music) je muzički žanr koji se u poslednje vreme najbrže razvija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.