DESANKA ŠAKIĆ Koliko puta dnevno je normalno masturbirati

Izvor: NaDlanu.com, 25.Avg.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DESANKA ŠAKIĆ Koliko puta dnevno je normalno masturbirati

Iako će vam teško priznati, sve više muškaraca se svakodnevno samozadovoljava. Pa šta se to događa, da li je ovo normalno ili su prešli u solo zavisnike od seksa?

Stručnjaci tvrde da su za ovu novonastalu situaciju kriva dva faktora: muškarcima je sada sve dostupno  pa  im je potrebno samo nekoliko minuta da se zadovolje u nekom zamračenom kutku, još ako im ja na pameti seksi koleginica, žestok orgazam je na dohvat ruke.

 Druga stvar je loša ekonomske >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << situacija, zbog koje jači pol često nema posao, pa dok sede kod kuče i nemaju pametnija posle, umeju dobro da se zabave.

Ako ste primetile da vaš dragi nikako ne može da svrši, moguće je da imate posla sa zavisnikom od solo seksa! To ćete saznati samo tako što ćete ga direktno pitati, a ako vam pored sve nelagode prizna da teško dolazi do orgazma jer prečesto masturbira, morate da ga pitati zašto to radi.

Budite spremni na najgore: može vam reći da to radi jer vam je seks dosadan i jednoličan

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.