Čuveni roker trezan od Božića: Droge su danas tako blage

Izvor: B92, 01.Mar.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni roker trezan od Božića: "Droge su danas tako blage"

Slavni gitarista benda Roling stouns Kit Ričards kaže da nije alkoholna pića nije pio od Božića, piše Dejli Telegraf. Novinar britanskog lista, koji je sa njim razgovarao, navodi da je izgledalo kao da je legendarni muzičar nevoljno priznao da je trezan.

Ričards je istovremeno ocenio da su "droge tako blage u današnje vreme".

"Ne kažem da sam se definitivno skinuo sa svega toga", usprotivio se Ričards, i dodao da bi "za šest meseci mogao da se vrati" alkoholu.

"Ali, u ovom trenutku, unazad nekoliko meseci, nisam ga ni takao", rekao je on.

Autor teksta, novinar i muzički kritičar, Nil Mekormik, upitao je slavnog gitaristu kako se nosi sa apstinencijom.

"To je nešto neobično i novo", rekao je on.

Mekormik navodi da ovaj "neuništivi" 74-godišnjak i dalje ne vadi cigaretu iz usta i dok priča deluje kao da su mu glasne žice prekrivene debelim slojem krzna. Ričards, međutim, insistira da su mu cigarete i kafa jedini poroci koji su mu preostali.

Mekormik navodi se da je Ričards u razgovoru sa izrazitim prezirom govorio o lekovima izdatim na recept, poput "Ksanaksa", koje, kako kaže "obilato koristi mlada generacija".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kit Ričards: Droge su danas tako blage, nisam pio od Božića

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2018

Gitarista "Roling stounsa" pričao o tome kako se nosi apstinencijom da bi se usput osvrnuo na narkotike koje koristi današnja omladina Gitarista "Roling stounsa" Kit Ričards izjavio je za "Dejli telegraf" da nije pio od Božića, a novinar britanskog lista koji je razgovarao sa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.