Maler: Pokvari mu se auto, udari ga drugi, a ubije treći

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2012, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maler: Pokvari mu se auto, udari ga drugi, a ubije treći

Amerikanca, koji je pokušao sa kolovoza u Nju Džersiju da odgura svoj džip pošto se pokvario, udarilo je jedno vozilo koje je prolazilo, no on je uspeo ipak da se pridigne, da bi ga tada udarilo drugo vozilo, i ubilo.

Kako prenosi jedan lokalni list, Vilijam Kasano je gurao jutros svoj pokvareni džip u Nju Džersiju, kada se jedan motorista zaustavio da mu pomogne. Kasano je krenuo da izlazi iz kola, kada je u njegov džip udario drugi automobil, odbacivši ga 10 metara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Policija je navela da je Kasano ustao, rekao da je dobro, a onda ga je udarilo još jedno vozilo, i ubilo. Detektivi su pozvali svedoke da se jave, kako bi pomogli u razjašnjavanju uzroka nesreće.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preživeo udar jednog auta, ali ne i sledećeg

Izvor: S media, 04.Maj.2012

Amerikanca, koji je pokušao sa kolovoza u Nju DŽersiju da odgura svoj džip pošto se pokvario, udarilo je jedno vozilo koje je prolazilo, no on je uspeo ipak da se pridigne, da bi ga tada udarilo drugo vozilo, i ubilo...Od čega je Lenjin zaista umro?..Oluja usmrtila jednu osobu..Isprovocirana bukom,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.