Ćerka Baraka Obame oprobaće se kao rediteljka

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 08:10

Ćerka Baraka Obame oprobaće se kao rediteljka

Starija ćerka bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, Malia En, uskoro će debitovati kao rediteljka projekta u produkciji američkog glumca Donalda Glavera.

Starija ćerka nekadašnjeg predsednika SAD i prve dame Mišel, Malia En, odlučila je da gradi svoju karijeru u Holivudu, a vest o tome nedavno je podelio glumac Donald Glaver, kada je rekao da će Malia raditi na kratkometražnom filmu, preneo je magazin Pipl.

"Prvo što smo učinili bilo je da smo razgovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o tome da će ona to moći da uradi samo jednom. Rekao sam joj da je ćerka Baraka Obame i ako snimi loš film, to će je pratiti celog života", izjavio je Glaver. Iako je ovo prvi put da radi kao rediteljka, ova 24-godišnjakinja radila je s Glaverom na njegovoj seriji "Swarm".

Glaver je naveo da je ona na visini zadatka te da je odlična spisateljica. Iako je Obamina ćerka nije tražila posebne uslove za rad. Iako ona i njena mlađa sestra Saša imaju poprilično miran život i ne pojavljuju se često u javnosti, Malia se ipak odlučila za karijeru koja zahteva medijsku pažnju.

Sestre Obama su izgubile pravo na zaštitu tajne službe nakon što je Barak napustio Belu kuću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.