Celog života pogrešno slažete majice (VIDEO)

Izvor: B92, 29.Sep.2016, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Celog života pogrešno slažete majice (VIDEO)

Ako je u vašem garderoberu uvek haotično, možda niste čuli za ovaj trik za slaganje majica, koji će zauvek promeniti način na koji sređujete ormar.

TV voditelj Stiv Vilson podelio je sa gledaocima emisije “This Morning” na britanskom ITV svoju tehniku slaganja majica, koja značajno štedi vreme, ali i prostor u ormaru.

Pogledajte kako on to radi:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako na ispravan način da složite stvari (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2016

Ako je u vašem garderoberu uvijek haotično, možda niste čuli za ovaj trik za slaganje majica, koji će zauvjek promijeniti način na koji sređujete ormar...TV voditelj Stiv Vilson podelio je sa gledaocima emisije “This Morning” na britanskom ITV svoju tehniku slaganja majica, koja znatno štedi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.