CRNOGORKA BRITKOG UMA I ZANOSNE  LEPOTE: Iva Pavleković u modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGORKA BRITKOG UMA I ZANOSNE LEPOTE: Iva Pavleković u modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Na pitanje da nam približi sebe Iva u jednom dahu odgovara:

"Odrastajući uz dedu doktora i pionira crnogorske psihijatrije i majku doktoricu psihijatra probudila se u meni zelja da nastavim tradiciju! Takođe. i da se bavim naukom i promocijom naučnih istrazivanja. Ali duboko u meni oduvek je i arhitektura koju takođe proučavam i otkrivam studioznim radom... želim da sve to povežem, marljivo i strpljivo sa potpunom posvećenošću, temeljitošću i istrajnošću", priča Iva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Ona veruje da čovek i ne sluti koliko potencijala krije u sebi i koliko daleko može da dosegne, kao i da nema granica u saznavanju.

Iva veruje da čovek uči dok je živ i da mora da ima smelosti, radoznalosti i upornosti.

"U meni ima toliko strasti prema medicini, istraživačkom radu i nauci. Ali isto toliko, ako ne i više, u meni ima ljubavi i kreativne stvaralačke energije okrenute umetnosti i teatru, lepoti muzičkog i likovnog stvaralaštva - ali i plesa. Prilika da pomirim sva ta htenja za lepotom, a da pritom imam slobodu, zaista je privilegija retkih! Lepota nadahnjuje, lepota inspiriše, lepota pokreće ... Lepota ce promeniti svet", otkriva ona.

Na samom kraju, Iva želi da se zahvali svojim roditeljima, svojoj braci, profesorima, svim dragim ljudima koji su uspešni u svojim profesijama, stvaraocima, naučnicima i vrhunskim umetnicima koji je svakodnevno podstiču, motivišu i podržavaju.

Iva je za ovaj editorijal ponela haljine Valentine Vidal i njenog W Dress studija i dodatno oplemenila predivan prostor hotela Madison.

Za njen besprekoran izgled pobrinuo se tim stručnjaka Purity akademije, a fotografije je snimila Aleksandra Bogićević.

(Telegraf.rs)

Još fotografija Ive Pavleković pogledajte na sledećoj stranici

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.