Brze, žive, važne. Nove vesti Prve!

Izvor: B92, 28.Okt.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brze, žive, važne. Nove vesti Prve!

Od ponedeljka 4. novembra očekuje vas revolucionarni pomak u jednoj od najgledanijih emisija vesti u Srbiji. Nove vesti Prve biće obogaćene i sadržajno i produkciono.

Gledaoce ćemo dočekati u potpuno novom studiju opremljenom brojnim tehnološkim inovacijama koje omogućavaju kvalitetnu prezentaciju sadržaja, od korišćenja virtuelne stvarnosti do emitovanja u punoj HD rezoluciji.

Biće upotpunjen i sadržaj vesti koje će, pored najvažnijih informacija i aktuelnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz zemlje i sveta, i analitičkih osvrta na ključne događaje, obuhvatiti i segmente iz oblasti koje su od ključne važnosti za praćenje i tumačenje savremenog društva.

Za potrebe emisije vesti komponovana je i nova muzika koja predstavlja potpunu revoluciju u domaćem televizijskom programu. Autorsku kompoziciju Marka Stojanovića ekskluzivno za Prvu odsvirala je i snimila Beogradska filharmonija.

Ovaj jedinstveni muzički i televizijski projekat predstavlja pionirski poduhvat u produkciji sadržaja koji nije igrane ili dramske strukture, čime je Prva još jednom potvrdila lidersku poziciju među komercijalnim emiterima u Srbiji.

Ono najvažnije je da termin vesti nije promenjen, što znači da ćemo se od 4. novembra i dalje gledati svaki dan od 18 časova.

Informativna redakcija Prve zahvaljuje svim gledaocima na ukazanom poverenju i poziva vas da i dalje budete uz naše vesti!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.