Brus Vilis i Demi Mur su dobili unuku: Porodila se njihova ćerka Rumer FOTO

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 21:27

Brus Vilis i Demi Mur su dobili unuku: Porodila se njihova ćerka Rumer FOTO

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa rodila je devojčicu.

Poznata naslednica saopštila je radosnu vest danas, otkriviši da se beba zove Lueta Ajzli Tomas Vilis. Rumer Vilis je ćerku dobila sa Derekom Ričardom Tomasom, a ranije ove godine najavila je da postaje mama.

"Čista magija. Ti si nadmašila naše snove, napisala je Rumer Vilis pored fotografije na Instagramu.

Lueta je prvo unuče Demi Mur i Brusa Vilisa. Devojčica se rodila 18. aprila.

Rumer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vilis je u trudnoći pozirala i naglasila lepotu svog trudničkog stomaka, trend takvog poziranja među poznatim trudnicima pokrenula je pre više decenija njena majka Demi Mur.

Brus Vilis i Demi Mur bili su u braku od 1987. do 2000. godine. Pored Rumer imaju i ćerke Skaut I Talulu. Čuveni glumac oženio se 2009. Emom Heming Vilis i sa njom dobio ćerke Mejbel i Evelin.

Porodica Brusa Vilisa saopštila je pre dva meseca da se on bori sa frontotemporalnom demencijom. Glumac je prošle godine otkrio da boluje od afazije zbog čega se povukao iz sveta glume. Porodica mu je najveća podrška, a bivša i sadašnja supruga udružile su snage dok brinu o njemu. Demi i Ema su i pre toga bila u sjajnim odnosima, piše blic žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.