Brazil: Policija traga za Deda Mrazom, kradljivcem helikoptera

Izvor: B92, 29.Nov.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil: Policija traga za Deda Mrazom, kradljivcem helikoptera

Brazilska policija traga za jednim Deda Mrazom iz Sao Paola, koji je sezonu božićnih kupovina, počeo krađom helikoptera.

Kako je saopštio bezbednosni sekretarijat države Sao Paolo, lopov je iznajmio letelicu u petak popodne od vazduhoplovne taksi službe na aerodromu Kampo Marte za "iznenađenje" za takozvani "crni petak", tradicionalnu šoping groznicu uoči Božića.

Tokom leta, Deda Mraz je primorao pilota da helikopter spusti na jednu malu farmu izvan grada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sao Paola, gde ih je sačekala treća osoba, stoji u saopštenju sekretarijata.

Dvojica osumnjičenih su vezali pilota i odleteli, preneo je Rojters. Nakon nekoliko sati, pilot je uspeo da pobegne i obavesti policiju. Za sada nema traga helikopteru, model Robinson 44, naveli su zvaničnici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.