Bono Voks izgubio glas usred koncerta u Berlinu

Izvor: BKTV News, 02.Sep.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bono Voks "izgubio glas" usred koncerta u Berlinu

Pevač irskog muzičkog sastava U2, Bono Voks, ostao je bez glasa nakon što je otpevao svega nekoliko pesama na koncertu pred hiljadama gledalaca u Berlinu u subotu uveče, zbog čega je koncert prekinut.

"Veoma nam je žao zbog prekida koncerta. Bono je bio u punoj formi i glas mu je bio u odličnom stanju uoči početka koncerta, ali mu se posle nekoliko pesama glas potpuno ugasio. Ne znamo šta se dogodilo i konsultovaćemo lekara", saopštila je rok grupa na svom sajtu. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<



Bono (58) je poteškoće sa glasom imao od samog početka koncerta, pri čemu je više puta pio iz termosa, a na kraju se publici obratio s rečima da ne može da nastavi koncert, navode francuski mediji.

Gledaoci će, međutim, moći da ulaznice iskoriste za koncert ove grupe koji će naknadno biti održan.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.