Bili Bob Tornton: Nisam bio dovoljno dobar za Anđelinu Džoli

Izvor: B92, 11.Nov.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bili Bob Tornton: Nisam bio dovoljno dobar za Anđelinu Džoli

Bili Bob Tornton je u poslednjem intervjuu za magazin “GQ” progovorio o odnosu koji je imao sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli.

Par se upoznao na snimanju filma “Pushing Tin” 1999. i venčali su se godinu dana kasnije. Iako su neko vreme živeli u skladu, njihova interesovanja se suštinski nisu poklapala. Ona je tada počela da sarađuje sa Ujedinjenim nacijama, a Tornton je više uživao u ostajanju kod kuće i gledanju sportskih utakmica.

“Uvek sam mislio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nisam dovoljno dobar za nju”, rekao je Tornton dodajući da mu je naročito smetao holivudski sjaj.

“Uvek sam se osećao neprijatno u blizini bogatih i važnih ljudi”.

Na kraju su se posvađali na putu ka nekom važnom događaju i razišli su se 2003, samo nekoliko meseci nakon što su najavili da će usvojiti dete iz Kambodže. Ipak, on i dalje ima istetovirano njeno ime na nozi (drugu tetovažu na ruci prekrio je novom u vidu anđela).

Džoli je na posletku sama usvojila Medoksa.

Tornton je sada u braku sa šestom ženom Koni England i otac je 12-godišnje ćerke Bele.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nosio je Anđelininu KRV oko vrata, a kaže da nije bio DOVOLJNO DOBAR za nju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Nov.2016

Anđelina Džoli i Bred Pit vode okrutni rat od kada su odlučili da stave tačku na brak...I dok Bred ćuti i ne oglašava se, Anđeliin bivši muž dao je ispovest za jedan ameerički magazin. Bili Bob Tornton izjavio je kako je, dok je bio sa glumicom, sve vreme imao osećaj da nije dovoljno dobar...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.