Biba Struja najbrži roštilj: Ispržio viršle u studiju VIDEO

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 17:32

Biba Struja "najbrži roštilj": Ispržio viršle u studiju VIDEO

Biba Struja je oborio tri Ginisova rekorda, a za sebe kaže da je neobjašnjiv fenomen, jer predstavlja dobar izolator zato što se ne znoji.

Ipak, kaže da nauka još uvek ne može da objasni kako to da je i odličan provodnik.

"Još uvek sam najbrži roštilj, koliko viršli za minut mogu da ispečem. Mnogi su probali na različite načine, ali od mene nema bržeg", rekao je Biba Struja.

On je istakao da može da pomogne i ljudima koji imaju problema sa migenama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i glavoboljama, sinusima, kičmom ili štitnom žlezdom.

Tokom gostovanja pokazao je i snimak na kojem milion volti izlazi iz njegovog prsta, a kako je sve to izgledalo pogledajte u video-prilogu.

Pre izvođenja svoje tačke Biba je još jednom apelovao da niko nikada ne pokušava da uradi bilo šta slično, jer bi to moglo da bude pogubno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.