Bele ribe su zapravo sestre Hilton, tvrdi glumac

Izvor: B92, 04.Jul.2021, 11:04

"Bele ribe" su zapravo sestre Hilton, tvrdi glumac

Marlon Vajans, jedan od glumaca filma "White Chicks" otkrio je ranije ove nedelje da su inspiracija za kultni film bile rijaliti zvijezde Paris i Niki Hilton.

Komedija iz 2004. prati dva brata Afroamerikanca FBI-jevih agenata, koji se maskiraju u dve plavuše kako bi otkrili zaveru u veži otmice.

U objavi na Instagramu podeenoj u sredu, Marlon Vajans rekao je da su on i njegov brat Šon, koji je zajedno sa njim glumio u filmu, videli sestre Hilton na naslovnici časopisa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ostalo je istorija.

Otkrio je da ga je brat nazvao u 3 ujutro i rekao: "Marlon, trebali bi da glumimo 'bele ribe'", što je na kraju postao naslov filma (eng. white chicks).

Nakon što je sutradan video fotografiju sestara Hilton na naslovnoj strani časopisa, Vajans je rekao da je shvatio na šta je njegov brat mislio: "Odmah sam ga shvatio. Bile su tako velike u tom momentu i odraz popularne kulture".

"Zato hvala Paris i Niki što su bile muze", dodao je Vajans u svom postu pa napisao: "Kada snimimo nastavak moramo zajedno u šoping".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.