Bakingemska palata pokreće istragu zbog Megan Markl

Izvor: B92, 04.Mar.2021, 18:01

Bakingemska palata pokreće istragu zbog Megan Markl

Iz Bakingemske palate saopštili su da će pokrenuti istragu povodom navoda britanskih novina "Tajms" o tome kako je Megan Markl "maltretirala neke članove posluge pre nego što su ona i britanski princ Hari napustili kraljevske dužnosti".

Najavljeno je da će tim za ljudske resurse sve detaljno istražiti, kao i da će biti ispitani članovi osoblja koji su tada bili zaposleni.

"U Bakingemskoj palati nije dozvoljeno zlostavljanje ili uznemiravanje na radnom mestu", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi se u sopštenju.

Inače, celokupna priča započela je pisanjem "Tajmsa" o tome kako je, navodno, Megan Markl "oterala" dva člana osoblja svojim ponašanjem, kao i da je "potcenjivala poverenje" još jednog zaposlenog.

Oni nisu naveli konkretan izvor, odnosno pozvali su se na poverljivost, dok je portparol vojvotkinje od Saseksa sve ove navode odbacio, prenosi CNN.

Podsetimo, o svemu u vezi sa kraljevskom porodicom princ Hari i Megan Markl govoriće u detaljnom intervjuu sa američkom voditeljkom Oprom Vinfri, koji će biti emitovan u nedelju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.