BIO JE U MENI kad mi je saopštio da sam dobila otkaz

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jan.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO JE U MENI kad mi je saopštio da sam dobila otkaz

Mislila sam da imam dosta životnog iskustva, da sam mnogo toga doživela, ali ovaj događaj me je razuverio.

Imam uspešnu karijeru. Radim više od 20 godina na istaknutim pozicijama u velikim kompanijama. Znam šta je mobing, podmetanja, ogovaranja. Navikla sam da se, iako dama, nosim s tim pratećim pojavama u gotovo svakoj radnoj sredini.

Zbog svega gore navedenog, bila sam u šoku kad mi se desilo nedavno iskustvo. U poslednjoj kompaniji u kojoj sam radila bila sam >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << zadužena za kadrovski menadžement. Velika kompanija podrazumeva kompanijski način ponašanja i komunikacije. Bilo je problema, ali ne onih koji vas dovode u superstresno stanje.

Na poslu sam upoznala nekoliko zanimljivih muškaraca. S jednim od njih je flert otišao dalje. Kako sam samostalna i bez dece, a on oženjen i sa decom, prihvatila sam da naš odnos bude čist seks i zabava. Nekoliko puta je imao potrebu da me pokaže u javnosti, da odemo zajedno na neki događaj ili film. On je radio kao potpredsednik kompanije zadužen za finansije. Naš odnos, tako bih ga najpre definisala, prekinuo se naglo, na banalan način, kao i moj radni odnos.

Za vreme dok smo vodili ljubav saopštio mi je da od prvog oktobra nisam više zaposlena. Bio je u meni kad mi je to rekao. Nisam obraćala pažnju na to sve dok mi nije počeo navoditi tehničke detalje raskida ugovora: dužinu otkaznog roka, otpremninu u visini tri plate etc. Sve vreme je bio u meni dok je to izgovarao.

Odgurnula sam ga i pitala da li me zeza. “Mogla si da sačekaš da svršim”, odgovorio mi je. Seli smo i razgovarali. Nisam tražila objašnjenje. Sve mi je bilo jasno. Sadistički gad je uživao da me ponizi dok me jebe.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.