Argentinska manekenka potpuno očarala golmana Liverpula

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 15:07

Argentinska manekenka potpuno očarala golmana "Liverpula"

Golman Loris Karijus, koji sutra puni 28 godina, poslednjih nedelja puni novinske stupce zbog prekida veridbe i nove devojke.

Svetski mediji pišu da je upravo ona, argentinski model Marija del Mar Molar razlog zbog kog je Loris Karijus okončao naglo svoju dugogodišnju veridbu.

Još krajem maja, Loris Karijus bio je na odmoru sa svojom verenicom Sofijom, ali su se prve fotografije njega i Marije pojavile u javnosti polovinomu prvoj nedelji juna. Od tada, paparaci ih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prate, a sam Loris Karijus objavio je na društvenim mrežama izvinjenje i objasnio da on i Sofija više nisu zajedno.

I Marija del Mar bila je u braku, i to sa glumcem Matijasom Aleom, sa kojim je imala burnu vezu i brak. Trenutno živi u Meksiku, i jedan je od vodećih modela za donji veš. Bila je na naslovnoj strani meksičkog "Plejboja", a trenutno na Mikonosu uživa sa golmanom "Liverpula", koji se razišao sa dugogodišnjom verenicom Sofijom.

Marija del Mar upoznala je svog bivšeg supruga tokom leta 2015. godine, a venčali su se već u oktobru. Veza je bila preburna pa su se već u januaru 2016. godine razveli, ali to je dovoljan podatak da svetski mediji predviđaju da će se i veza sa golmanom Lorisom Karijusom završiti brzom veridbom ili brakom.

Marija i Loris Karijus, i dalje uživaju na svom odmoru na Mikonosu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.