Apokaliptična scena sa Tajvana, hiljade riba uskakalo u čamac

Izvor: B92, 24.Jul.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apokaliptična scena sa Tajvana, hiljade riba uskakalo u čamac

Na video-snimku koji se proširio internetom možemo da vidimo na desetine hiljada riba koje su pomahnitalo uskakale u čamac za pecanje, a ovu scenu mnogi su nazvali apokaliptičnom.

Kao i svakog dana, ribolovac Lu Đingvai sa Tajvana krenuo je na pecanje kod luke Kilung Biša, a ubrzo je prisustvovao neopisivoj sceni. Kako je opisao ovaj muškarac, što možemo da vidimo i na videu, ribe su počele da iskaču iz vode pravo u njegov čamac.

"Bilo je tako strašno. Ribe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su me doslovno napale", kazao je 31- godišnji Lu koji je snimak kasnije objavio na Fejsbuku, opisujući more kao ključalu vodu iz koje su sardine počele da beže.

Lu je u razgovoru za "Mejl onlajn" (Mail online) objasnio da su ribe zapravo zaista bežale, ali naravno ne od ključale vode već od predatora:

"Dva dana pre ovog dogdađaja video sam tri do pet barakuda dužih od jednog metra kako plivaju ispod broda. Pretpostavljam da je ovih dana njihova sezona lova".

I dok bi drugi ribolovci bili srećni kada bi sardine same uskočile u njihov brod, Lu kaže da je radio sve kako bi ih vratio nazad u vodu.

Klip koji se proširio internetom je izazvao burne reakcije kod ljudi, dok su ga neki opisali jezivim, drugi su istakli da je apokaliptični.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVEROVATNE SCENE! HILJADE SARDINA USKAKALE U RIBAREV ČAMAC: Izgledalo je kao da voda ključa, a onda je otkriven razlog ove neobične pojave (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Jul.2018

Neobičan video koji se pojavio na internetu pokazuje na desetine hiljada riba koje su pomahnitalo uskakale u čamac za pecanje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.