Andželina i Bred pomažu žrtvama tornada

Izvor: B92, 11.Jun.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina i Bred pomažu žrtvama tornada

Holivudski par Andželina Žoli i Bred Pit poklonili su 500.000 dolara pomoći žrtvama tornada u Misuriju, pišu elektronski mediji.

Par je preko svoje ''Žoli-Pit fondacije" uplatio sredstva Fondaciji "Ozarkis" koja pruža pomoć ljudima koji su ostali bez domova u nedavnom naletu tornada koji je najviše pogodio grad Džoplin.

''Sa gubitkom 30 procenata grada, zajednica grada Džoplin suočena je sa velikim izazovima. Budući da sam proveo detinjstvo tamo, znam da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su ovdašnji ljudi vredni, ponizni i izvanredno otporni", rekao je Pit.

''Lokalna Fondacija 'Ozarks' radiće rame uz rame sa ovim ljudima kako bi im pomogli da ponovo izgrade svoje živote. Mi se nadamo da ćemo im pomoći u tome", dodao je on.

Andželina Žoli je saopštila da saoseća sa porodicama u Džoplinu koje su toliko mnogo izgubile.

Fondacija holivudskog para uplatila je ranije više od milion dolara pomoći žrtvama prošlogodišnjeg zemljotresa na Haitiju i početkom godine kupila je avionske karte libijskim izbeglicama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANĐA I BRED DALI 500.000 ZA ŽRTVE TORNADA

Izvor: Kurir, 11.Jun.2011

KANZAS SITI - Holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit poklonili su 500.000 dolara pomoći žrtvama tornada u Misuriju...Par je preko svoje ''Džoli-Pit fondacije“ uplatio sredstva Fondaciji Ozarkis koja pruža pomoć ljudima koji su ostali bez domova u nedavnom naletu tornada koji je najviše pogodio...

Nastavak na Kurir...

Još jedan humani gest para Džoli - Pit

Izvor: Mondo, 11.Jun.2011

Holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit poklonili su 500.000 dolara pomoći žrtvama tornada u Misuriju.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.