Anđelina Džoli sve mršavija: Razlog je druženje Breda i Dženifer?

Izvor: B92, 20.Feb.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli sve mršavija: Razlog je druženje Breda i Dženifer?

Nakon pisanja svetskih medija da su Dženifer Aniston i Bred Pit obnovili kontakt, Anđelina Džoli je počela sve više da gubi kilograme.

Holivudska glumica Anđelina Džoli na na godišnjoj dodeli nagrada Britanske filmske akademije u Londonu, a njen izgled na crvenom tepihu iznenadio je mnoge.

Lepotica, koja je poznata po veoma vitkoj figuri, ovog puta je pokazala još mršavije telo.

Top haljina sa otvorenim dekolteom i ramenima otkrila je njena koščata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leđa, naglašene ključne kosti i ruke na kojima se jedva naziru mišići.

Kako piše "Radar", Anđelina nikada nije bila ovoliko mršava, a njen izgled se drastično promenio nakon saznanja da se Dženifer Aniston da razvodi od Džastina Tura.

Poznato je da je Džolijeva potvrdila da Bred i Dženifer sve vreme komuniciraju, te mnogi obožavaoci tvrde da će možda pasti i pomirenje između bivših supružnika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.