Anđelina Džoli bacila oko na mlađeg kolegu...

Izvor: B92, 03.Feb.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli "bacila oko" na mlađeg kolegu...

Anđelina Džoli (42) i Kris Hemsvort (34), izgleda, nisu slučajno sedeli jedno pored drugog na nedavnoj dodeli Zlatnih globusa.

Godinu i po dana nakon razvoda od Breda Pita, poznata glumica je navodno bacila oko na mlađeg kolegu. Glumica, navodno, moli svoj tim da joj, ako je to ikako moguće, pronađu ulogu u nekom filmu sa njim.

"Divi se njegovom radu i misli da je fantastičan glumac, pa bi u budućnosti volela da se nađe uz njega na filmskom platnu. Svi su primetili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da 'procveta' kada se nađe u njegovom društvu", kaže izvor veb magazina Radar Onlajn.

I pored toga što je odlučila da se na neko vreme odmori od kamera, Anđelina Džoli se priprema za povratak u glumačke vode. I dok mnogi smatraju da njih dvoje na filmu bili savršen par, u stvarnosti ih ne vide zajedno.

Inače, Kris Hemsvort je od 2010. godine u srećnom braku sa Elsom Pataki, sa kojom ima troje dece.

Otkako se razišla sa Bredom, Anđelinu su povezivali sa jednim bogatim britanskim preduzetnikom i sa kambodžanskim rediteljem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mediji ponovo "našli" momka Anđelini Džoli

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2018

Godinu i po dana nakon razvoda od Breda Pita, glumicu Anđelinu Džoli mediji često spajaju sa različitim muškarcima, a ovaj put na tapetu se našao glumac Kris Hemsvort...Na nedavnoj dodjlei Zlatnih globusa, njih dvoje su sjedili jedno pored drugog, što je dalo povoda za medijske natpise da je poznata...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.