Američki pevač na sudu zbog polnih bolesti

Izvor: B92, 07.Avg.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki pevač na sudu zbog polnih bolesti

Prošlog meseca u javnost su procurili sudski dokumenti u kojima se navodi da je Ašer platio neimenovanoj ženi odštetu od 1,1 miliona dolara nakon što joj je preneo “neizlečivu polnu bolest“.

Advokatica jedne od devojaka koje su tužile Ašera kaže da je pevaču dijagnostifikovana polna bolest između 2009. i 2010. godine, a da je njena klijentkinja imala seksualne odnose sa njim tri godine posle.

U pitanju je herpes, a devojke tvrde da im pevač nije otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od čega boluje, kao i da su se od njega zarazile.

Sada su podnele tužbu protiv njega jer se neotkrivanje bolesti pre stupanja u seksualni odnos smatra krivičnim prekršajem.

Pevač se još uvek nije oglasio u javnosti povodom ovog pitanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.