Alek Boldvin će biti optužen za ubistvo

Izvor: B92, 19.Jan.2023, 18:15

Alek Boldvin će biti optužen za ubistvo

Glumac Alek Boldvin biće optužen za ubistvo iz nehata zbog pucanja u snimateljku Halinu Hačins, koja je ubijena na setu kada je rekvizit opalio.

Boldvin je uvežbavao scenu za vestern film "Rust" kada se pucnjava dogodila na ranču blizu Santa Fea u Novom Meksiku u oktobru 2021.

Hana Gutijerez Rid, oružarka filma, takođe će biti optužena za ubistvo iz nehata.

Ni jedan ni drugi nisu komentarisali optužbe.

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alek Boldvin će biti optužen za ubistvo iz nehata

Izvor: Danas, 19.Jan.2023

Poznati glumac Alek Boldvin biće optužen za ubistvo iz nehata zbog toga što je hicem iz filmskog pištolja usmrtio Halinu Hačins, direktorku fotografije na njegovom filmu "Rust".

Nastavak na Danas...

Glumac Alek Boldvin biće optužen za ubistvo iz nehata

Izvor: Radio 021, 19.Jan.2023

Američki glumac Alek Boldvin biće optužen za ubistvo iz nehata snimateljke Galine Hačins tokom snimanja filma u oktobru 2021. godine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.