Agent opleo po Megan Markl: I nije neki talenat

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 22:41

Agent opleo po Megan Markl: "I nije neki talenat"

Glumica i britanska princeza Megan Markl (41) završila je prvu sezonu podkasta 'Arhetipovi', gde je razgovarala sa poznatim gostima.

Međutim, ona i njen suprug princ Hari (38) nedavno su raskinuli milionski ugovor koji su imali sa Spotifajem.

Razlog za to bila je navodna neproduktivnost slavnog para, a sada se Džeremi Cimer, direktor kasting agencije United Talent Ageny, okomio na Megan, nazvavši je "netalentovanom".

"Ispostavilo se da Megan Markl nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila veliki audio talenat ili nužno bilo kakav talenat", rekao je Cimer za časopis The Semafor.

Inače, Cimerova agencija je jedna od najuticajnijih u Holivudu i sarađuje sa brojnim poznatim ličnostima - od glumaca Džonija Depa (60) i Harisona Forda (80) do pevačice Meraje Keri (54).

"Samo zato što je neko poznat ne znači da je automatski dobar u nečemu", dodao je Cimer. Podsetimo, Spotifaj je odluku da ne produži ugovor objavio zajedno sa izdavačkom kućom Archevell Audi, Hari i Meghan za kreiranje sadržaja. Pored toga što je bila neproduktivna, prema izvoru,

Meghan je često tražila promene kasno u procesu uređivanja, ponekad angažujući više rukovodilaca Spotifaja, uključujući tadašnju šeficu sadržaja Davn Ostroff, da pozovu producente i podstiču promene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.